Bruisend Duitsland

Wie denkt dat Duitsland saai, ouderwets en grauw is, heeft het mis. Duitsland is namelijk alles behalve dat. Het nieuwe boek ‘Verrassend Duitsland’ laat zien waarom het land sinds kort voor veel Nederlanders vakantieland nummer één is.
Steden als Berlijn, Hamburg en Keulen zijn ‘übercool’ en er zijn nog veel meer hippe steden te vinden. In het boek worden verder de mooiste natuurgebieden, de leukste restaurantjes en de mafste logeeradressen besproken, geïllustreerd met prachtige foto’s. Daarnaast geeft ‘Verrassend Duitsland’ tips voor leuke familietrips. Ga bijvoorbeeld eens lekker op safari in Brandenburg of huur een bootje om het Spreewald te verkennen. Ontspan in één van de vele luxe bad- en kuuroorden of bezoek de prachtige industriële monumenten in het Ruhrgebied. Dankzij de vriendelijke bevolking, de goede infrastructuur en de mooie steden is Duitsland een ideale vakantiebestemming.
Dit jaar ook naar de oosterburen? Het boek is een mooie wegwijzer door het land.
‘Verrassend Duitsland’, geschreven door Loes Kraaijo en anderen, ligt nu in de winkel voor 24,95 euro (ISBN 978-90-57673-41-2). Kijk voor meer informatie over het boek op www.momedia.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pagina's

Volgers