Danza Cuba laat in Nederland de Cubaanse zon schijnen

Ondanks het slechtere weer in Nederland, schijnt de zon vanaf eind maart weer. Dan komt de swingende Cubaanse danssensatie Danza Cuba naar ons land. Het dansgezelschap dat overal de Cubaanse zon laat schijnen, verwarmt vanaf 31 maart de Nederlandse theaters met de sensuele voorstelling ‘Fuerza y Compas’. De spectaculaire show bestaat uit diverse Cubaanse en Spaanse dansstijlen en -tradities die de voorstelling laten swingen. De muziek varieert van flamenco, salsa en ballet tot afro-cubaans, gemixt met vrolijke jazzy elementen.
Danza Cuba bestaat geheel uit vrouwen en is in Havana al ruim 15 jaar een van de meest toonaangevende dansgroepen. De groep laat zich begeleiden door een uitstekende band.
‘Fuerza y Compas’ is van 31 maart tot en met 3 mei te zien in de Nederlandse theaters. De officiële première is op 1 april in Theater De Vest te Alkmaar.
Zin om de gepassioneerde Cubaanse voorstelling bij te wonen en te genieten van de Zuid-Amerikaanse sfeer? Kijk dan voor meer informatie en de complete speellijst op www.ruuddegraaf.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pagina's

Volgers