Goedkoop skiën tijdens de ‘zonskiweken’

Behoefte aan metersdikke sneeuw en oogverblindende zonnestralen? Ga dan in maart en april lekker op wintersport naar Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. In deze vakantieregio vinden van 14 maart tot 19 april namelijk de ‘zonskiweken’ met allerlei aantrekkelijke all-inaanbiedingen plaats. Tijdens de ‘zonskiweken’ is er niet alleen korting op accommodaties en skipassen; zelfs de skihuur en skilessen zijn voordeliger.
Zowel beginnende als gevorderde wintersporters kunnen genieten van de mooie omgeving van Tiroler Zugspitz Arena. Er zijn prachtige gebergtes, gemoedelijke skipistes en spitshoge witte gletsjers. De bekendste dorpjes van dit gebied zijn Ehrwald, Lermoos, Berwang, Billbach en Biberwier. Tiroler Zugspitz Arena is makkelijk te bereiken met de auto, maar met het vliegtuig of de trein is het ook goed te doen.
Vakantiegangers kunnen ook een weekarrangement boeken. Dit bestaat onder meer uit zeven overnachtingen en een zesdaagse skipas die toegang biedt tot 108 skiliften. Deze Happy Ski Card kan zelfs buiten de Tiroler Zugspitz Arena gebruikt worden.
Nu al zin om de ski’s onder te binden? Surf dan voor de diverse weekarrangementen tijdens de ‘zonskiweken’ naar www.zugspitzarena.com. De arrangementen zijn hier te vinden onder de naam ‘Wochenpauschale Sonnenskilauf’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pagina's

Volgers