All-inclusive!?

Het is niet meer nodig om voor een all-inclusive naar Turkije, Spanje of Griekenland te gaan, dit kan vanaf nu ook in Nederland, België en Duitsland. Voor slechts 59 euro per persoon per nacht bieden vijf Center Parcs-vestigingen een all-inarrangement aan. In Nederland gaat het om de volgende parken: De Eemhof, Het Meerdal en De Hittenheugte. In het buitenland gaat het om Erperheide (België) en Park Hochsauerland (Duitsland).
Bij het all-inarrangement zit zowel een overnachting in een Comfortcottage inbegrepen als het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Een keer per verblijf bieden de parken zelfs een à-la-cartediner aan, waarbij de gasten onbeperkt drankjes kunnen drinken. Wat een luxe!
Behalve de all-informule biedt Center Parcs de mogelijkheid om al gemaakte boekingen van gasten kosteloos te wijzigen. Zo zijn bijvoorbeeld de aankomstdag, het type cottage en het aantal personen achteraf nog te veranderen.
Zin in een heerlijk ontspannen all-inweekendje met vrienden en/of familie? Surf voor meer informatie naar www.centerparcs.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pagina's

Volgers