Theaterspektakel 'Don Quichot in Holland'

Deze zomer verandert het terrein van De Slufter op de Rotterdamse Maasvlakte in een openluchttheater. Van 14 juni tot en met 11 juli is hier de voorstelling ‘Don Quichot in Holland’ te bewonderen. De voorstelling is op verzoek van de Nederlandse Wind Energie Associatie (NWEA) ontwikkeld. Het ‘Don Quichot’-verhaal is daarom gekoppeld aan het Nederlandse energievraagstuk en wordt door muziek, dans, theater, beeldende kunst, mime, special effects en vuur een grootse show.
Het verhaal uit de roman vormt het uitgangspunt van de voorstelling. Don Quichot en zijn schildknaap Sancho Panza leggen aan in Holland, in hun ogen een land in crisis waar energie uitgeput dreigt te raken. Kan Don Quichot helpen?
Voorafgaand aan dit spektakel vindt het Nationale Winddebat plaats en op de speellocatie wordt ‘De Herberg van la Mancha’ ingericht waar het publiek vooraf kan dineren.
‘Don Quichot in Holland’ is van 14 juni tot en met 11 juli dagelijks (met uitzondering van zondag en maandag) te zien op de Rotterdamse Maasvlakte. De kaartverkoop begint op 1 maart. De website www.donquichot.eu is ook vanaf 1 maart online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pagina's

Volgers