Een Surinaams huis

Altijd al in het prachtige Suriname willen wonen? Met woningstichting Sekrepatu en stichting Brasa wordt deze droom werkelijkheid. Deze organisaties bieden namelijk mooie huur- en koopwoningen in hartje Paramaribo. Voor zowel Surinaamse remigranten als Nederlandse cultuurliefhebbers een geweldige kans!

Gezellig Paramaribo
Paramaribo heeft voor de inwoners van alles te bieden. Zo kunt u er lekker eten, gezellig wandelen en heerlijk relaxen. Wie liever meer te weten wil komen over de Surinaamse hoofdstad, bezoekt een van de vele musea of gaat op een gezellige plantagetoer. Hierbij laat een lokale schrijfster u de meest historische plantages van Suriname zien. Als dat geen geweldige binnenkomer is!

Verbeterde omgeving
Naast een prachtige woning, zetten de stichtingen zich ook in om de buurt te verbeteren. Zo zorgt stichting Brasa er samen met Sekrepatu voor dat er voorzieningen voor zorg, onderwijs, sport en cultuur in de buurt aanwezig zijn. Hierdoor wordt het voor u niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger om te wonen.

Wilt u meer te weten komen over het kopen of huren van een woning in Suriname? Kijk dan voor meer informatie op www.stichtingbrasa.nl of www.sekrepatu.sr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Pagina's

Volgers